Bieslooktaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. De met het , de en de loskloppen.
  2. De mengen met het bij het kwarkmengsel doen en alles tot een glad, compact deeg doorkneden.
  3. Het deeg afgedekt ca. 1/2 uur laten rusten.
  4. Vervolgens het deeg op een met bestoven werkvlak tot de grootte van een springvorm of taartvorm uitrollen.
  5. De vorm invetten, vullen met het deeg en een rand omhoog trekken.
  6. Voor de vulling het in blokjes gesneden in de aan in de aanbakken.
  7. De uien pellen en fijnsnijden.
  8. Met de in kleine blokjes gesneden en in het vet doen en glazig fruiten.
  9. De in blokjes snijden, ook toevoegen en mee fruiten.
  10. Van het vuur halen, laten afkoelen en mengen met de gewassen en gesneden .
  11. De zure met de loskloppen.
  12. Het groentemengsel op smaak brengen met , peper, en cayennepeper, ook de zure .
  13. Het groentemengsel geregeld verdelen over de deegbodem, bedekken met de zure en in een voorverwarmde oven 40-45 minuten op 180-200 graden C.
  14. bakken.
  15. De bieslooktaart uit de oven halen, in punten snijden, garneren met en warm of koud serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • magere kwark, boter om in te vetten, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark, melk, boter om in te vetten, boter, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark, melk, boter om in te vetten, boter, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout, salami, zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1258 kcal
62%5032 kcal
Vetten
40 g.
57%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
101 g.
38%404 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bieslooktaart