Bieten salade
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jikke
- 1 reviews
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Rasp de rauwe groenten grof.
- Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
- Klop een dressing van de en .
- Breng op smaak met en .
- Meng de groenten en sinaasappelpartjes.
- Schenk de dressing over de salade en laat minimaal 30 minuten intrekken.
Ook lekker om te maken
Variaties op Bieten salade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Rode bieten salade | 2 | Groentegerechten |
Bieten salade | 2 | Bijgerechten |
Zomerse rode bieten salade | 1 | Zomer |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Bieten salade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 11 kcal | 0% | 44 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |