Biftekki

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadslee
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Hak het gehakt extra fijn met 2 vleesmessen of draai nogmaals door de molen.
    Meng de en de fijngehakte door het gehakt.
    Doe hier 3 a 4 eetlepels doorheen en laat een half uur rusten in de koelkast of koele plaats.
    Doe de bouillon beetje bij beetje door het gehaktmengsel.
    Maak hier 4 gelijke ballen van.
    Druk de ballen plat tot een grote hamburger en doe op één kant de verkruimelde fèta.
  2. Sla de lap dicht en vorm er een soort rugbybal van.
    Doe dit met de rest ook.
    Bak de biftekkiballen op een grillplaat of in een grillpan aan alle kanten bruin.
  3. Leg ze hierna in een braadslee en laat ze nog zeker een 1/2 uur op 180 graden celsius garen onderin de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
57 kcal
2%228 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biftekki