Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel Champignon schotel recept
Aardappel Champignon schotel recept

Aardappel Champignon schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Aardappelen schillen en in plakjes snijden. Prei blanceren en in ringentjes snijden. Champignons even aanbakken. Aardappels verdelen op de bodem van een ovenschaal, prei en champignons over verdelen. Het geheel afdekken met champignon soep. In het midden van de oven ca. 17.5 min. bakken. Lekker met gebakken kippenpootjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel champignon schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven