Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel gevuld met ontbijtspek, kaas en gehakte noten recept
Aardappel gevuld met ontbijtspek, kaas en gehakte noten recept

Aardappel gevuld met ontbijtspek, kaas en gehakte noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in ca. 20 min. Laat ze afkoelen en snijd ze voorzichtig doormidden. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hol de aardappelen uit tot er een bodempje overblijft van 1 cm. Prak het kruim fijn. Snipper het spek en hak de noten fijn. Roer het kruim, noten, spek door de kaas en maak op smaak met zout en peper. Vul hiermee de aardappelen. Leg de aardappelen op een ingevet bakblik en op iedere aardapel een vlokje boter. Bak ze in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel gevuld met ontbijtspek, kaas en gehakte noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven