Gevuld ei met kaas en tonijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Happygirl
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook acht , ongeveer 6/7 min.
- Als dat klaar is en ze hard gekookt zijn, ga je ze schillen.
- Snij alle acht de door midden, en haal het gele er uit.
Het gele doe je in een kom, en dan prak je het. - Als er niet zo veel grote klonten meer in zitten, doe je er 3 eetlepels in, een eetlepel , en .
Het is dan een geel met wat wit prakje. - Leg de halve, witte onderdelen van het ei (16) op een bord en doe de gele prak er in.
- Als alle 16 witte gevuld met geel zijn strooi je er wat en overheen.
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek41u
-
Recept
Gevulde paprika met tonijn en ansjovis445m
-
Recept
Vitello tonato tonijn saus410m
-
Recept
Courgetterolletejs met tonijn425m
-
Recept
Avocado met tonijn445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- kaas en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas en mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 305 kcal | 15% | 1220 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |