Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van margret
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Veeg de schoon en snijd ze in plakjes.
- Verhit de in een koekenpan, bak de 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met en .
- Snijd de in kleine stukjes en de in kleine blokjes.
- Meng het gehakt, de , de en de met 1 theelepel , en door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het .
- Snijd het overlangs doormidden en hol het iets uit.
- Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie.
- Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappel gevuld met pittige rundergehakt450m
-
Recept
Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen425m
-
Recept
Kruidenboter met tomatenpuree en geraspte belegen kaas41u10m
-
Recept
Gegratineerde venkel met geraspte belegen kaas440m
-
Recept
Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas425m
-
Recept
Keema (gekruid rundergehakt)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- boter, kaas, stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 330 kcal | 16% | 1320 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |