Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelen met mojosaus recept
Aardappelen met mojosaus recept

Aardappelen met mojosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 210 graden C. Leg de aardappeltjes in één laag op een bakplaat. Olie erover gieten en de plaat schudden om olie goed te verdelen. Zout er gelijkmatig over strooien. 25 minuten bakken, tot de aardappelen goudbruin en licht gerimpeld zijn. Tijdens het bakken de plaat met aardappelen 2 keer schudden. Voor de saus: doe knoflook, komijnzaadjes en paprikapoeder in de kom van de keukenmachine, 1 minuut mengen. Terwijl de motor loopt, olie langzaam in een dun straaltje toevoegen en mengen tot een dikkere saus ontstaat. Azijn en heet water toevoegen en nog 1 minuut mengen. Aardappelen heet opdienen met 1 eetlepel saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelen met mojosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven