Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
aardappelen uit de oven recept
aardappelen uit de oven recept

aardappelen uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen. Leg een aardappel op een grote lepel en snij deze in de lengte in (niet helemaal doorsnijden!!) de sneetjes zo dicht mogelijk bij elkaar. Gooi er wat peper en zout over. Giet er dan vloeibare margarine of olie over borstel dit ook voorzichtig in de sneetjes. Doe dit bij alle aardappelen. Leg ze me de sneetjes naar boven op een met aluminium beklede ovenplaat. Verwarm de oven 10 minuten voor op 200 graden. Zet de ovenplaat met de aardappelen ongeveer 1 1/2 uur in de oven. Kijk of ze niet te bruin worden, zet anders de oventemperatuur wat lager. Het duurt even, maar dan heb je ook echt wat lekkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelen uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven