Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelkoekjes recept
Aardappelkoekjes recept

Aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pan met een laagje water de aardappels aan de kook met 2 hele teentjes knoflook, zout en peper. Kook ze in 20 min. gaar. Giet de aardappels en knoflook af en stamp ze met een stamper tot puree. Voeg de spaanse peper ,fijngesneden knoflook, koriander, tomatenpuree, komijn en parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer 6 eidooiers door de puree en laat afkoelen. Vorm met je handen bolletjes van de puree en druk ze daarna een beetje plat, tot een koekje. Klop de overgebleven eidooier los met een garde en bestrijk de koekjes ermee. Verhit de zonnebloemolie in de wok of frituurpan en frituur de aardappelkoekjes in kleine porties goudbruin in 4 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven