Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelkoekjes recept
Aardappelkoekjes recept

Aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de helft van het aardappelmengsel over 6 ingevette holletjes van het muffin bakblik Klop het ei met de slagroom, het uitgeperste teentje knoflook, de bieslook en peper en zout naar smaak los en verdeel de helft over de aardappelen. Verdeel de rest van het aardappelmengsel erover. Schenk de rest van van het eimengsel erop. Bak de koekjes in de voorverwarmde oven (200 graden C.) in ca. 20 min. lichtbruin en gaar. Laat ze ca. 5 min. staan, snijd de rand los met een scherp mesje en schep de koekjes er voorzichtig met een vork uit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven