Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelmosterd kroketten recept
Aardappelmosterd kroketten recept

Aardappelmosterd kroketten


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar, stamp ze tot puree, laat ze iets afkoelen en voeg dan de eidooiers toe. Roer ze er goed onder. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe en als je wilt wat fijngehakte peterselie. Spuit met een spuitzak met zeer grote gladde spuit, of zonder spuit, lange strengen aardappelpuree op een blad met aluminiumfolie en laat ze afkoelen. Snijd de strengen op de maat van de kroketten, wentel deze door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel. Zet ze koel weg tot het moment waarop ze in de friteuse van 175C goudbruin en knapperig gebakken worden.

Serveersuggesties

Je kan ook nog gebakken uitjes toevoegen voor een pittige smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelmosterd kroketten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven