Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsoufflé recept
Aardappelsoufflé recept

Aardappelsoufflé


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en kook ze gaar in water met zout.
Vet een grote souffléschaal dik in met boter.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Giet de aardappels af, stoom ze droog en stamp ze met de boter en de melk tot een gladde puree. Meng de bloem erdoor en breng op smaak met peterselie. Laat afkoelen.
Splits de eieren. Roer de dooiers met de kaas door de gekruide puree. Klop de eiwitten stijf. meng eerst enkele eetlepels eiwit door de puree en spatel de rest er dan voorzichtig door.
Schep de aardappel-kaasmassa in de ovenschaal. Bak de soufflé gaar in de oven in ca 42.5 minuten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsoufflé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven