Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozencoulis recept
Abrikozencoulis recept

Abrikozencoulis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de abrikozen in het citroensap en het koude water ca 2 uur, totdat ze de oorspronkelijk vorm weer hebben.
Kook de abrikozen met 4 dl van het weekwater in een gesloten pan totdat ze botergaar zijn (ca 55 minuten).
Pureer de abrikozen en het kookvocht totdat er een fluweelzachte dikke coulis is verkregen.

Serveer het ijskoud, kan geserveerd worden bij de chocolademoussecake.

Allergenen Informatie

Voor dit abrikozencoulis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven