Allergie informatie: Ajam Tulang Lunak (gekookte licht gekruide kip, gefrituurd)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kip
- 1,5 liter kokoswater
- 100 gram gula djawa
- 1 sjalotje
- 6 teentjes knoflook
- 2 lomboks
- 7 kemirienoten
- 6 centimeter laos
- 1 theelepel karwijzaad
- 5 daun salam
- 1,5 eetlepel asempasta
- 1,5 theelepels zout
- 0,5 theelepel peper
- 5 deciliter olie om te frituren
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ajam tulang lunak (gekookte licht gekruide kip, gefrituurd)
- Allergieen informatie