Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelspijs recept
Amandelspijs recept

Amandelspijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de amandelen door de amandelmolen of een vleesmolen. Klop het ei los en meng het samen met de suiker door de amandelen, zodat een smeu´g maar stevig mengsel ontstaat. Bewaar het in plasticfolie gewikkeld of in een luchtdicht afgesloten bakje. Het amandelspijs blijft een paar weken goed in de koelkast

Allergenen Informatie

Voor dit amandelspijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Amandelspijs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Graag wil ik weten of het ook mogelijk is om amandelspijs te maken zonder suiker maar met stevia en hoeveel je daar dan van moet gebruiken in dit recept.
    M. Hendriks gaf dit recept op 10 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven