Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Arboriorijst


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit 20 gr boter/olie in een pan en fruit hierin de klein gesnipperde ui glazig. Voeg de rijst toe en roer door totdat de boter/olie goed door de rijst is opgenomen. Blussen met de wijn en laten reduceren. Vervolgens beetje bij beetje de bouillon toevoegen onder voortdurend roeren. Breng aan de kook, zet het vuur heel laag en laat met deksel op de pan ca. 15 min. zachtjes garen. Roer af en toe om aanbakken te voorkomen. Wanneer de rijst gaar is het vuur doven en de Parmezaanse kaas met de rest van de boter/olie door de rijst roeren. Nog enkele minuutjes laten rusten met de deksel op de pan alvorens op te dienen.

Allergenen Informatie

Voor dit arboriorijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven