Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arroz moro (Moorse rijst) recept
Arroz moro (Moorse rijst) recept

Arroz moro (Moorse rijst)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bonen uit laten lekken. De rijst volgens voorschriften koken. Ondertussen de olie verhitten en de ui en knoflook fruiten. De bonen en tomatenketchup erdoor roeren. Als de rijst gaar is door dit mengsel roeren. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Serveersuggesties

Arroz moro wordt op de Antillen en in Latijns-Amerika als bijgerecht gegeten zoals hier aardappels, zowel bij vlees- als bij visgerechten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit arroz moro (moorse rijst) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Arroz moro (Moorse rijst) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Carillo, in Spanje wordt een soortgelijk recept Moros y Cristianos genoemd, Moren(de zwarte bonen) en Christenen (de rijstkorrels). De Moren waren eeuwenlang de baas in Spanje en hebben veel van hun r... Lees reactie
    Fabita gaf dit recept op 9 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Arros morro, is kort voor arros morado(rood)dus Andere benamingen: Rice and red kidney beans or rice and peas Wordt gegeten in west Africa en heel zuid America en de Caribische eilanden Moorse r... Lees reactie
    Carillo gaf dit recept op 20 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven