Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten) recept
Atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten) recept

Atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in hele dunne ringetjes
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Laat de bamboescheuten uitlekken, snij ze eventueel in smallere repen en doe ze in een grote kom of pot.
Verhit de olie en fruit de ui, knoflook, lombok, djahe en kunyit tot de ui glazig wordt.
Giet de azijn hierbij en laat het geheel aan de kook komen.
Laat het iets afkoelen en giet het bij de bamboescheuten.
Laat het helemaal afkoelen voor je het serveert.
Je kunt dit een paar dagen in de koelkast bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven