Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar kacang (bonen in het zuur) recept
Atjar kacang (bonen in het zuur) recept

Atjar kacang (bonen in het zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de bonen schoon en snijd ze in stukken.
Dop de tuinbonen.
Blancheer de bonen afzonderlijk beetgaar in ruim kokend water met zout en spoel ze direct koud onder de kraan.
Laat de bonen goed uitlekken.
Was de dille en verdeel het bosje in takjes.
Vul vier potten met de gemengde bonen, dille en mosterdzaadjes.
Breng de azijn met de suiker aan de kook en laat de suiker oplossen. Voeg de knoflook toe en schenk het vocht in de potten.
De groenten moeten volledig onder de azijn staan.
Sluit de potten en zet ze minimaal twee weken weg op een koele plaats.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar kacang (bonen in het zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven