Allergie informatie: Atjar Ketimun Manis
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks komkommer
- 250 milliliter azijn
- 1 theelepel koenjit
- 1/3 theelepel kruidnagelpoeder
- 1 stukje pijpkaneel
- 300 gram suiker
- 1/2 theelepel gemalen peper
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Vegetarische babi pangang
Met snelkookrijst, worteltjes en atjar uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam ketchap met rijst
Met kippenpoten, pandan rijst en rood pepertje uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - cinderellaatje
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar ketimun manis
- Allergieen informatie