Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Ketimun Manis recept
Atjar Ketimun Manis recept

Atjar Ketimun Manis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Komkommer schillen en in de lengte in vieren snijden. Ontpitten en in stukjes van 2 cm lengte snijden. Ale ingrediŽnten behalve de komkommer in een pan doen en aan de kook brengen. Als de suiker opgelost is de komkommer erbij doen, aan de kook brengen, van het vuur nemen en af laten koelen. Na een paar uur de komkommerstukjes uit de pan nemen en de azijn weer aan de kook brengen. Stroop 10 minuten laten koken en komkommer toevoegen. Van het vuur nemen, de komkommer erbij doen en tot de volgende dag laten staan. Dit proces, komkommer uitnemen, laten inkoken, nacht wachten etc. herhalen totdat de azijnstroop helemaal ingekookt is en de komkommer hierdoor gekonfijt is. Dit gerecht is in een afgesloten pot zeer lang te bewaren, maar is waarschijlijk zeer snel op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit atjar ketimun manis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven