Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Tjampoer recept
Atjar Tjampoer recept

Atjar Tjampoer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer en snijd deze in reepjes van 1/2 cm. Was de kool en bloemkoolroosjes en laat goed uitlekken. Roer de wortelreepjes door de komkommerblokjes, de kool en de bloemkoolroosjes. Snijd de paprika's in heel dunne reepjes. Doe alle groenten bij elkaar. Klop het djahépoeder door de olie en voeg daar al kloppende de ketoembar, koenjit, azijn en naar smaak peper toe. Snijd de Spaanse peper in smalle reepjes en voeg die met de kemerinoten en de suiker bij de groenten. Breng het mengsel aan de kook en laat het 10 minuten heel zachtjes koken. Vul de potten, druk de groenten aan en giet er zo veel vloeistof op dat ze net onder staan. Sluit de potten en laat ze 5-8 dagen staan om op smaak te komen. In de koelkast kan de Atjar Tjampoer 4-6 weken bewaard worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit atjar tjampoer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven