Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Atjar Tjampoer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de groenten, doe in een pan.
Nu de dressing maken:
Breng water en azijn aan de kook voeg de kurkuma, zout, suiker (zoveel naar smaak) en de gember toe, proef of die goed zoetzuur is en giet de kokende dressing over de rauwe groenten leg er 2 borden op dat de groente onder de dressing staat als de groente een beetje is afgekoeld kun je groente in goed schoongemaakte potjes doen(in de afwasmachine bijvoorbeeld) zorg dat de potjes tot de bovenkant vol zijn met de deksel naar beneden af laten koelen en dan in koelkast. Je kunt ze zo'n week of 4 bewaren.

Serveersuggesties

Liefs in potjes met plastic deksels gebruiken, zoals de pindakaas potjes. Is heerlijk bij rijst of bami.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit atjar tjampoer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven