Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado uit de oven recept
Avocado uit de oven recept

Avocado uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden. Avocado in de lengte halveren. Beide helften met een lepel iets uithollen zodat er een ei in past. Breek de eieren en vul elke avocado helft met een ei. Zet op een bakblik in het midden van de voorverwarmde oven en bak gedurende 19 minuten. Haal de avocado helften uit de oven en maak op smaak met peper en zout.

Serveersuggesties

Lekker met vers stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocado uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven