Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Baba Ghanoush, puree van aubergine en tahina recept
Baba Ghanoush, puree van aubergine en tahina recept

Baba Ghanoush, puree van aubergine en tahina


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Leg de aubergine in een op 175 graden C. voorverwarmde oven tot hij zacht is. Draai hem halverwege om. Pel de schil er af als hij nog warm is maar niet te heet. Pureer de aubergine met de rest van de ingrediŽnten tot een gladde puree en laat het in de ijskast koud worden. Met fijn gesneden peterselie en een scheutje olijfolie garneren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit baba ghanoush, puree van aubergine en tahina recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Baba Ghanoush, puree van aubergine en tahina heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Hoelang kan tahin bewaren?
    Carl. gaf dit recept op 8 november 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven