Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bakwan Taugé (taugé/garnalenkoekjes) recept
Bakwan Taugé (taugé/garnalenkoekjes) recept

Bakwan Taugé (taugé/garnalenkoekjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook, de lenteui en de bleekselderij zeer fijn.
Hak 250 gram garnalen zeer fijn.
Klop het ei op.
Meng de bloem, de baking soda, het zout, de knoflook, de peper en het ei.
Meng hierdoor de santen tot een glad beslag.
Voeg dan de taugé, de gehakte garnalen, de lenteui en de bleekselderij toe.
Verhit in een wok de olie.
Neem een ronde juslepel en verhit deze in de olie.
Vul de lepel met het beslag en leg daar 2 garnalen op.
Leg de lepel weer terug in de olie en als de bakwan wat stevig is geworden, laar het uit de lepel glijden en bak het vervolgens goudbruin.
Laat de bakwan uitlekken op keukenpapier en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bakwan taugé (taugé/garnalenkoekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven