Allergie informatie: Balinese kruidenpasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rode pepers met pitjes in stukken
- 2 gesnipperde uitjes
- 4 tenen knoflook
- 1 volle eetlepel versgeraspte gember
- 50 gram ongezouten cashew noten
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel koenjit
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker of palmsuiker
- het sap van 1 citroen
- 2-3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Lams tikka aan een spies
Met lamsbout, biogarde en indiase kruidenpasta uit India
4 porties - 4 uur
BBQ - tobkok - Dasar Untuk Ikan (Basis kruidenpasta voor visgerechten)
Met sjalotten, knoflook en gemberwortel uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Bakar Rica (gebakken kip in kruidenpasta)
Met kippenbouten, knoflook en rode rawits uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Balinese kruidenpasta
- Allergieen informatie