Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicumsaus, huisgemaakte pesto recept
Basilicumsaus, huisgemaakte pesto recept

Basilicumsaus, huisgemaakte pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten goudbruin in een koekenpak met anti aanbaklaag. Let op, blijf erbij staan dat het niet te snel gaat. Maak de knoflookteentjes en de basilicum schoon, knijp de knoflookteentjes fijn door de pers en hak de basilicum heel fijn. Hak de afgekoelde pijnboompitten totdat ze superfijn zijn in de foodprocessor en doe dit geheel met de parmezaanse kaas in de staafmixer en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe en maak het op smaak met peper en zout. Meteen klaar voor consumptie! Zelfgemaakte pesto is slechts een week houdbaar in de koelkast, dus leef je culinair lekker uit!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit basilicumsaus, huisgemaakte pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven