Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek Bawang Dua (gestoofde eend met zilveruitjes) recept
Bebek Bawang Dua (gestoofde eend met zilveruitjes) recept

Bebek Bawang Dua (gestoofde eend met zilveruitjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en snijd deze in de lente door.
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Snijd de laos in dunne plakjes.
De eend, heel of in stukken gesneden, braden tot bijna gaar.
De kruiden fijnstampen en met de uitjes, lomboks, ketjap, water en azijn bij de eend doen.
Laten sudderen met de deksel op de pan tot de eend gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek bawang dua (gestoofde eend met zilveruitjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven