Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bessenpuree uit de tijd van de bijbel recept
Bessenpuree uit de tijd van de bijbel recept

Bessenpuree uit de tijd van de bijbel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de helft van de bessen in een pan met dikke bodem met de honing , het zout en citroensap. Laat het geheel op een zacht pitje inkoken tot een dikke stroperige massa. Voeg zonodig meer honing toe. Voor moerbeien is de kooktijd 15 minuten. Kijk goed of het fruit gaar is. Laat de massa 15 minuten afkoelen en roer de resterende bessen er door. Meteen opdienen. Het gerecht wordt lauw warm geserveerd maar mag ook koud worden gegeten. Klop desgewenst de room op tot slagroom. Spatel de room of yoghurt voor het opdienen voorzichtig door de bessen. Er moeten mooie slierten door de bessenpuree komen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bessenpuree uit de tijd van de bijbel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven