Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccolitaart met geitenkaas en pistachenoten recept
Broccolitaart met geitenkaas en pistachenoten recept

Broccolitaart met geitenkaas en pistachenoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook die in ruim kokend water in 5 minuten beetgaar. Spoel de broccoliroosjes in een vergiet onder koud stromend water af. Pel de pistachenootjes. Verkruimel de geitenkaas. Klop de eieren los met de slagroom, tijm, peper en zout. Roer de geitenkaas en de pistachenootjes erdoor. Vet een lage taartvorm (doorsnede 24 cm.) in en bekleed de vorm met het deeg. Leg de broccoliroosjes in de vorm en schenk het eimengsel over de broccoli. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar. Tip: let er op bij een allergie voor koemelk dat er zuivere geitenkaas wordt gebruikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccolitaart met geitenkaas en pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven