Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boemboe kari jawa asli (pittige stoofschotel) recept
Boemboe kari jawa asli (pittige stoofschotel) recept

Boemboe kari jawa asli (pittige stoofschotel)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook het vlees eerst zacht.
Maak alle kruiden fijn, behalve de lombok leteh en fruit dit mengsel in een beetje olie.
Doe er het vleesnat/bouillon bij met het vlees en de in stukjes gesneden tempé, groene lombok, soe-oen, uienblad en de lombok leteh.
Als laatste voegt u er het asemwater en de santen bij.
Goed door elkaar roeren en nog even op een klein vuur laten staan
Verder de ve-tsin toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boemboe kari jawa asli (pittige stoofschotel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven