Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Catelaanse tuinbonen recept
Catelaanse tuinbonen recept

Catelaanse tuinbonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui grof en snijd de tenen knoflook in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de reepjes spek uit. Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak het geheel al omscheppend ca. 3 min. Bak de tomatenpuree en de sambal 1 minuut mee. Voeg de tuinbonen en de wijn toe. Breng het geheel aan de kook en laat de tuinbonen in 10 minuten zachtjes gaar sudderen. Lekker bij een karbonade, kip of gebakken vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit catelaanse tuinbonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven