Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons in knoflooksaus recept
Champignons in knoflooksaus recept

Champignons in knoflooksaus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd de grote champignons eventueel in vieren. Smelt boter in een pan met een dikke bodem. Fruit het sjalotje even aan. Pers de teentjes knoflook erboven uit en roer de bloem erdoor. Voeg al roerende scheutje voor scheutje de melk toe. Blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat. Roer de verse roomkaas erdoor en laat al roerende smelten. Voeg de champignons toe. Verwarm de saus 5 minuten heel zachtjes tot de champignons beetgaar zijn. Breng op smaak met zout en peper en schep de bieslook erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons in knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven