Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met appel en oude kaas recept
Chinese kool met appel en oude kaas recept

Chinese kool met appel en oude kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de Chinese kool in reepjes van 1 cm en de appel in blokjes van 1/2 cm. Snipper de sjalotjes en snijd de lente-uitjes in ringetjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de sjalot en het spek ca. 3 minuten. Voeg de kool en de appel toe en roerbak het geheel ca. 4 minuten. Schep de ma´skorrels en de kaas erdoor, warm alles nog enkele minuten door en breng zonodig op smaak met zout en peper Serveer het gerecht in een warme schaal en bestrooi met uiringetjes. Lekker met een karbonade en (zilvervlies) rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met appel en oude kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese kool met appel en oude kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Wij vinden het heerlijk, ik heb de mais vervangen door paprika en het spek door stukjes chipolataworst (die ik wel apart bak natuurlijk). Dus dankjewel voor dit recept!
    Pascalle gaf dit recept op 19 mei 2016 4 uit 5 sterren
  • Vond het ietsje minder, maar smaken verschillen. In ieder geval bedankt voor het plaatsen van het recept!
    Helma gaf dit recept op 14 december 2011 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven