Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgette ovenschotel met geraspte kaas recept
Courgette ovenschotel met geraspte kaas recept

Courgette ovenschotel met geraspte kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui in ringen. Was en snijd de courgette in plakjes van 2 cm. Was en snijd de tomaten in blokjes. Verhit de olie en bak hierin een hoog matig vuur de uienringen en de courgetteplakjes met wat zout (ca. 3 minuten). Voeg de tomatenblokjes, de Italiaanse kruiden en een 1/2 deciliter water toe en stoof dit met een deksel op de pan in 10 minuten gaar, geregeld omscheppen. Roer de crème fraiche met de geraspte kaas. Schep de gestoofde courgette in een ingevette ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Laat de ovenschaal onder een hete grill goudbruin worden. Lekker met pasta en kleine gehaktballetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgette ovenschotel met geraspte kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven