Gegratineerde venkel met geraspte belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd ze in vieren.
- Houd een beetje venkelgroen achter.
- Kook de venkel 5 minuten in kokend water met .
- Laat de venkel uitlekken.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Leg de venkel naast elkaar in een ovenschaal.
- Bestrooi het met de .
- Schenk de room over het gerecht.
- Gratineer de ovenschotel in het midden van de oven in 20 minuten bruin.
- Garneer de ovenschotel met het venkelgroen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kruidenboter met tomatenpuree en geraspte belegen kaas41u10m
-
Recept
Venkel met ansjovisfilets415m
-
Recept
Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas425m
-
Recept
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas435m
-
Recept
Gevulde courgette met champignons en geraspte kaas420m
-
Recept
Nacho's met ui, tomaat en geraspte kaas420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 51 kcal | 2% | 102 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |