Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Couscoussalade met verse munt en cranberry’s recept
Couscoussalade met verse munt en cranberry’s recept

Couscoussalade met verse munt en cranberry’s


Ingrediënten


Bereidingswijze


Couscous in ruime kom doen en er circa 3-4 deciliter kokend water met wat zout over schenken. Couscous 5 minuten laten wellen. Couscous met vork los roeren en even laten staan. Olijfolie extra vierge, sap van 1/2 citroen toevoegen en het geheel door elkaar scheppen. Olijfringen, geraspte citroenschil, bosui, rode ui, feta en cranberry’s toevoegen. Als laatste de muntblaadjes toevoegen. Voeg naar smaak versgemalen peper en eventueel zout toe. Alles goed en rustig door elkaar scheppen. Eventueel nog extra olijfolie, citroensap en versgemalen peper toevoegen.

Serveersuggesties

Ook lekker met verse koriander in plaats van munt. De salade is het lekkerste als je hem een dag eerder maakt. Dan trekken de smaken er goed in. Als de schil van de citroen te zacht schil is, leg de citroen dan eerst ongeveer 15 minuten in de diepvries. Lekker bij lamsvlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit couscoussalade met verse munt en cranberry’s recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven