Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Lelawar (gehakt met kokosmelk) recept
Daging Lelawar (gehakt met kokosmelk) recept

Daging Lelawar (gehakt met kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakken.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul.
Dan de dunne kokosmelk toevoegen en het geheel koken totdat het vocht vrijwel is verdampt.
Vervolgens de santen asli toevoegen en dit nog 3 minuten laten koken. Serveer met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging lelawar (gehakt met kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven