Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Doperwtjes met peterselie en lente-ui recept
Doperwtjes met peterselie en lente-ui recept

Doperwtjes met peterselie en lente-ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de doperwten in ruimkokend water met wat zout in ca. 3 minuten. Maak ondertussen de lente-ui schoon en snijd in dunne ringetjes. Giet het kookwater af en voeg de slankroom en de lente-uitjes toe. Breng aan de kook op een hoog vuur en wacht tot de helft van het vocht verdampt is, zonodig zachter zetten de doperwten moeten heel blijven. Breng op smaak met zout en peper en roer de peterselie erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit doperwtjes met peterselie en lente-ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven