Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse aardappelsalade recept
Duitse aardappelsalade recept

Duitse aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen wassen en in de schil koken in ongeveer 20 minuten. Schil eraf halen als de aardappelen nog lauw zijn. Peterselie fijn hakken. Spek uitbakken (op laag vuur) en uit laten lekken. Aardappels in blokjes of schijfjes snijden en spek toevoegen. Mengen: Mayonaise, uitje, peterselie en slagroom mengen tot een saus ontstaat. Daarna door de aardappelen en spek scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit duitse aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven