Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ei Vindaloo recept
Ei Vindaloo recept

Ei Vindaloo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel een boemboe van pepertjes, knoflook, djahe, djinten, garam masala en een beetje azijn. Doe er indien gewenst wat zout bij. Fruit de ui in de boter, doe de kaneel en de boemboe erbij en fruit 5 minuten. Doe de suiker en de azijn erbij en meng goed. Leg de gepelde en gehalveerde eieren in de saus en sudder tot deze ingedikt is. Serveer als bijgerecht bij witte rijst of nan-brood.

Allergenen Informatie

Voor dit ei vindaloo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven