Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren in groentensaus recept
Eieren in groentensaus recept

Eieren in groentensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doperwtjes ontdooien. Boter smelten in wok/diepe koekepan. Ui en prei erbij. Chilipoeder en kerriepoeder toevoegen. Ca. 2 min. laten pruttelen. Erwtjes, tomaten, water en bouillonblokje toevoegen. Deksel op de pan en ca. 5 min. laten pruttelen. Eieren (al dan niet gehalveerd) 2 min. meeverwarmen. Evt. zout en peper toevoegen. Pan van het vuur af: Kookroom voorzichtig erdoor roeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eieren in groentensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven