Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Empal met seroendeng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bovenstaande ingrediŽnten samen met het vlees een uur in de snelkookpan koken of langer in een gewone pan. Tot vlees gaar is. De kruidenmix 1x bewaren.
Vlees overdwars in plakken snijden, niet te dik.
Platslaan en bakken in frituurolie.

Voor de seroendeng gebruik je nogmaals dezelfde boemboe, zie bovenstaand.
Bakken in 1 of 2 eetlepels olie, kokos toevoegen en blijven roeren op laag vuur en vaak doorroeren, verbrandt anders snel, circa 2,5 uur tot de kokos mooi bruin is geworden.

De kokos op de empal leggen en het vlees nogmaals voor gebruik platslaan.

Seroendeng niet in de koelkast bewaren maar in een blik of wekpot

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit empal met seroendeng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven