Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Falafel (witte bonenkoekjes) recept
Falafel (witte bonenkoekjes) recept

Falafel (witte bonenkoekjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Was het bosje peterselie en hak dit zeer fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Week de bonen 24 uur in koud water.
Haal er eventueel het vel af als dat nog niet is gebeurd.
Giet ze af en pureer ze.
Meng ze met de uien, knoflook, peterselie, komijn, koriander, bakpoeder, zout en cayennepeper.
Kneed tot een soepele massa en laat die minstens 30 minuten rusten.
Pak hoeveelheden ter grootte van een walnoot en maak platte, ronde koekjes van ongeveer 3 cm diameter.
Laat die nog eens 15 minuten staan en frituur ze dan goudbruin.
Serveer met een tomaten- en komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit falafel (witte bonenkoekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven