Allergie informatie: Frikadel Atjeh
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehakt
- 250 gram kokos
- 0,5 citroen
- 1 ei
- 0,5 deciliter water
- 1 deciliter ketjap
- 0,5 eetlepel assem
- boemboe’s:
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 0,5 theelepel zout
- boemboe’s voor de saus:
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 theelepels knoflookpoeder
Meer Recepten
- Frikadel ajam (gefrituurde kippengehakt met aardappel koekjes)
Met kippengehakt, aardappelen en prei uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Frikadel
Met gehakt, aardappel en boemboe uit Indonesie
6 porties - 50 minuten
Vlees - 1ekleinkind - Frikadel balletjes
Met gehakt, aardappel en ei uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - sheanko - Indische frikadel (gehakt taart)
Met mager rundergehakt, gekookte aardappelen en uien uit Indonesie
4 taarten - 50 minuten
Hoofdgerechten - Jula - Frikadel tjabé
Met rundergehakt, knoflook en peterselie uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Frikadel atjeh
- Allergieen informatie