Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikadel Atjeh recept
Frikadel Atjeh recept

Frikadel Atjeh


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Meng de geraspte kokos met de boemboe’s, het sap van een halve citroen en het ei dat wordt geklutst met elkaar.
Kneed alles goed door het gehakt en draai er kleine balletjes van.
Breng ruim water aan de kook en kook de gehaktballetjes ongeveer in 10 minuten gaar.
Maak een sausje van ½ deciliter water, 1 deciliter ketjap manis en de assem. Voeg hierbij de boemboe’s voor de saus toe.
Kook de saus even tot het een homogene massa is.
Giet de saus over de gehaktballetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frikadel atjeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven