Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frikandel pan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden.
Het gehakt kruiden met zout, peper, nootmuskaat, kruidnagel, scheutje ketjap en citroensap van halve citroen en goed mengen.
Eieren kloppen en mengen met het gekruide gehakt.
Beschuit fijnmaken en in melk weken. Dit mengen met gekruide gehakt.
Het gehaktmengsel in vuurvaste schaal/ ovenschaal doen en paneermeel erover heen strooien. Klontjes boter/ margarine er bovenop doen.
In de oven (tussen 180 en 200 graden) tussen 30 tot 45 minuten gaar braden.

Serveersuggesties

Kan gewoon met rijst of met brood gegeten worden of als bijgerecht bij Indische rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frikandel pan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven