Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde bloemkool met paddestoelensaus recept
Gegratineerde bloemkool met paddestoelensaus recept

Gegratineerde bloemkool met paddestoelensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook in weinig water de bloemkool in ca. 10 minuten beetgaar. Snijd de schoongemaakte uitjes in smalle ringetjes. Bereid de saus uit mijn receptenboek. Giet de bloemkool af en leg de bloemkoolroosjes in een lage ovenschaal, schenk de saus erover, strooi de uitjes en de peterselie erover en dek het geheel af met kaas. Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin worden. Lekker bij varkenshaas of karbonade en aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde bloemkool met paddestoelensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven